“Deze cursus is niet meer beschikbaar !“


Is het mogelijk om een website te bouwen die resultaat oplevert?
Mindert Aardema

Mijn naam is Mindert Aardema, eigenaar van netspecialist.nl. Ik ben sinds 2008 internet ondernemer en heb in die tijd behoorlijk wat ervaring opgedaan met internet marketing. Met andere woorden, zorgen dat je website je ook echt iets oplevert.

Ik heb via mijn website en nieuwsbrief letterlijk duizenden andere mensen geholpen en geadviseerd bij het opbouwen en verbeteren van hun website.

Mijn eigen website begon me pas iets op te leveren toen ik er op een andere manier naar ging kijken. Ik zag een website puur als middel om je te presenteren op het internet. Ik hield me totaal niet bezig met hoe ik meer uit een website zou kunnen halen.

Totdat ik in contact kwam met een bijzonder succesvolle internet ondernemer. Deze ondernemer leerde mij dat je website de thuisbasis is van je internet activiteiten en dat je website het middel is om resultaat te bereiken en succesvol te worden via internet.

Ik ben met die kennis aan de slag gegaan en heb stukje bij beetje mijn statische website omgezet in een succesvolle website die mij dagelijks behoorlijk wat oplevert. Zo levert mijn website mij heel veel leuke en interessante contacten op, maar wat nog veel belangrijker is, mijn website levert mij genoeg inkomsten, zodat ik niet meer afhankelijk ben van een baan.

Dat geef mij de vrijheid om full time bezig te zijn met mijn passie, namelijk “andere mensen helpen bij het opzetten van een goede website met Joomla”.

"We Leven In Een Prachtige Tijd"

We leven op dit moment echt in een prachtige tijd. Via het internet kun je op een hele eenvoudige manier heel veel bereiken. Dit biedt echt enorme kansen. Twintig jaar geleden, toen er nog geen internet was, kon je misschien de mensen binnen je familie- en vriendenkring bereiken. Nu, met het internet, ligt de wereld aan je voeten.

Waarschijnlijk heb jij ook een website en dat is prachtig. Via je website kun je dus heel veel mensen bereiken. Het is dan niet meer zo'n hele grote stap om je website ook daadwerkelijk iets op te laten leveren.

Een hele goede manier om geld te verdienen met je website, is het inrichten van een webwinkel. Met een webwinkel kun je producten verkopen aan je bezoekers en zodoende een hele leuke bijverdienste krijgen. Het kopen via internet is echt explosief aan het groeien, men besteedt steeds meer online. Het starten van een webwinkel biedt dus echt gigantisch veel kansen.

"Ook jij kunt een succesvolle webwinkel starten..."

Wat vind je van het idee om in deze tijden van economische crisis extra geld te verdienen met je eigen webwinkel? Het leuke is, het is helemaal niet zo moeilijk om dit te realiseren. Misschien weet je niet zo goed welke producten je zou kunnen verkopen, maar als je hier creatief over na gaat denken dan zul je zien dat er heel veel mogelijkheden zijn.

Als je aan producten denkt om te verkopen, dan hoeven dat niet eens persé materiele producten zijn. Je kunt ook digitale producten maken die mensen na betaling kunnen downloaden.

Als jij heel veel kennis bezit over een bepaald onderwerp, dan zou je hiervan producten kunnen maken. Stel dat scrapbooking een enorme passie van je is, je zou dan ebooks kunnen schrijven over scrapbooking. Of je zou patronen en ontwerpen kunnen maken die je dan kunt verkopen.

Of je kunt enorm goed honden trainen. Heel veel mensen in Nederland hebben een hond en te weinig tijd om naar een hondentraining te gaan. Wat denk je hoe geïnteresseerd deze mensen zouden zijn als jij een videocursus hondentraining zou aanbieden in je webshop?

"Een Webwinkel Opzetten In Joomla..."

Wanneer je een webwinkel wilt installeren in je Joomla website, dan zijn hier een aantal goede extensies voor te vinden. Twee populaire extensies zijn Hikashop en Virtuemart.

Beide zijn uitgebreide webshop extensies, waarmee je dus een behoorlijk complete webwinkel kunt bouwen in Joomla.

hikashop
virtuemart

Omdat beide webshop extensies zo uitgebreid zijn, is het ook lastig om er snel goed je weg in te kunnen vinden. Zowel Hikashop als Virtuemart hebben zoveel mogelijkheden en opties, dat je er behoorlijk in kunt verdwalen.

Wat erg mooi is aan beide extensies, ze zijn allebei gratis te downloaden en te gebruiken. Virtuemart is helemaal gratis, alleen heb je voor sommige functies wel betaalde extensies nodig.

Hikashop kent een gratis en betaalde versie. De gratis versie is al behoorlijk compleet.

"Een Goede Basis Is Het Fundament Van Je Webwinkel"

Want, zoals dat voor alles geldt, je hebt een stevige basiskennis nodig van zowel Hikashop als Virtuemart om er een goede webwinkel mee te kunnen bouwen.

Een goede basiskennis, dus weten hoe:

 • alle verschillende instellingen en opties in Virtuemart en Hikashop werken
 • je de producten in je webwinkel kunt beheren
 • je het uiterlijk van je webwinkel kunt bepalen
 • je de juiste BTW tarieven kunt gebruiken
 • het beheer van klanten en bestellingen geregeld moet worden
 • enzovoorts...

"Het Goede Nieuws Is..."

Het opzetten van een webwinkel in Joomla hoeft helemaal niet moeilijk meer te zijn, ik heb namelijk voor het gebruik van zowel Virtuemart als Hikashop de ideale online training samengesteld, waarin je het volgende zult ontdekken:

 • Hoe je Virtuemart en Hikashop correct installeert
 • Hoe je Virtuemart en Hikashop instelt en configureert
 • Het aanpassen van het uiterlijk van je Virtuemart of Hikashop webwinkel
 • Hoe je de weergave van specifieke pagina's kunt aanpassen
 • Het plaatsen van producten in je webwinkel
 • Het toevoegen van opties aan je producten, zodat klanten hieruit kunnen kiezen
 • Het instellen en gebruiken van meerdere BTW tarieven
 • Wat je moet doen om je producten beter vindbaar te maken
 • Het instellen van verschillende betaalmethodes
 • Het instellen van verzendmethodes op basis van gewicht en land
 • Hoe je het nieuwsbrief component Acymailing integreert met Hikashop
 • Het gebruik van waardebonnen
 • Hoe je digitale producten (betaalde downloads) kunt aanbieden in je webwinkel
 • Hoe je klanten kunt indelen in verschillende klantengroepen
 • Hoe je specifieke klantengroepen korting kunt geven
 • Hoe je klanten eenvoudig op de hoogte kunt houden van de status van hun bestellingen
 • En nog veel meer…

Als je echt serieus aan de slag wilt met een webwinkel in je Joomla website, dan is deze Online Workshop een absolute MUST !

Daarom presenteer ik met gepaste trots de:

"Online Workshop Joomla Webshop"

De Online Workshop Joomla Webshop is een volledige Online Cursus voor zowel Hikashop als Virtuemart, waarmee je een behoorlijke hoeveelheid kennis over Hikashop en Virtuemart zult opdoen.

Deze kennis kun je meteen toepassen in de praktijk. Sterker, tijdens het volgen van de workshop zul je meteen alle oefeningen doen en dus meteen een complete webwinkel opbouwen.

Deze workshop is de vernieuwde versie van de bestaande Online Workshop Joomla Webshop. Waar de vorige versie alleen een workshop over Virtuemart bevatte, heb ik er nu een complete workshop over Hikashop bij in gestopt.

Je kunt dus kiezen met welke extensie jij je eigen webshop wilt opzetten.

Online Workshop Joomla Webshop

Dit is wat de Online Workshop Joomla Webshop inhoudt:

 • Alle basiskennis, technieken, informatie over zowel Hikashop als Virtuemart die je nodig hebt in video’s samen gevoegd in één workshop
 • Je kunt vanuit je luie stoel het hele programma in je eigen tempo volgen. Het hele programma is namelijk digitaal en je kunt dus alle onderdelen zo vaak bekijken en beluisteren als je zelf wilt.
 • Alle handelingen die nodig zijn om met Hikashop of Virtuemart een webwinkel te bouwen, worden voorgedaan. Je kunt zelf meteen meedoen, zodat je zelf meteen de opgedane kennis in praktijk kunt brengen en je eigen webwinkel kunt gaan opzetten
 • Je vindt zo'n 200 video's, (bijna 100 over Hikashop en bijna 100 over Virtuemart). Dat is dus heel wat uren beeldmateriaal.

Je investering voor deze Online Workshop Joomla Webshop is slechts € 147,-.

ps: Mocht je nog twijfelen of heb je nog vragen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik help je zo snel mogelijk.

Succes!
Mindert Aardema