Downloads aanbieden via je Joomla website

Stel dat je een prachtige reis naar Schotland hebt gemaakt en je hebt daarover een ebook geschreven, zodat je anderen ook kunt laten meegenieten. Of je hebt een software programma gemaakt en je wilt deze verspreiden naar zoveel mogelijk mensen. Dan kun je dit ebook, of dat software programma aanbieden als download op je website.

Je kunt natuurlijk de te downloaden bestanden op de webserver plaatsen en er vervolgens een link naar toe maken vanuit een artikel. Het kan ook mooier en professioneler.

Als je downloads wilt gaan aanbieden op je Joomla website, dan zul je zeker eens moeten kijken naar Phoca Download . Met dit component kun je je downloadbare bestanden beheren. Je kunt vanuit de component bestanden uploaden naar de webserver. Verder kun je download voorwaarden koppelen aan je bestanden. Als iemand dan een bestand van je site wil downloaden, moet hij/zij eerst akkoord gaan met de voorwaarden die jij er aan stelt. Ook kun je in de component zien hoe vaak bestanden worden gedownload.

Op de pagina waar je Phoca Download kunt downloaden, vind je ook een Nederlands taalpakket. Hoe dit component werkt, ontdek je in de onderstaande video.

You have no rights to post comments