Een Slideshow Van Joomla Artikel Afbeeldingen

Het gebruik van afbeeldingen op je website kan verhelderend werken en het kan je website aantrekkelijker maken. Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden, zo luidt het gezegde en je teksten worden vaak beter leesbaar, wanneer ze vergezeld worden van goede afbeeldingen.

De laatste tijd heb ik van meerdere mensen de vraag gekregen hoe je een extra optie voor artikel afbeeldingen kunt toevoegen, namelijk:

Een slideshow van artikel afbeeldingen

Je zou het nog een beetje mooier kunnen maken, door van de afbeeldingen in je Joomla artikelen meteen een diavoorstelling of een slideshow te maken.

Met andere woorden, de afbeeldingen in je artikel worden aanklikbaar, en wanneer men op je afbeeldingen klikt, dan wordt er een mooie slideshow geopend.

Met deze slideshow kunnen mensen door de afbeeldingen van je artikel bladeren.

Hoe je eenvoudig een slideshow maakt van je Joomla artikel afbeeldingen, ontdek je in de onderstaande video:

Er zijn meerdere plugins die een slideshow maken van afbeeldingen, alleen betreft dit dan vaak afbeeldingen die in een bepaalde map staan. Met de ppGallery plugin maakt het niet uit in welke map de afbeeldingen staan. Wanneer de afbeeldingen in een artikel staan, en ze staan tussen de coderegels waarmee je de plugin aanroept, dan worden ze dus in de slideshow getoond, ongeacht in welke map de afbeeldingen zich bevinden.

De ppGallery plugin download je hier.

You have no rights to post comments