Adverteren in Joomla

Wanneer je een website hebt, dan is het natuurlijk mooi als deze je ook iets oplevert. En het is heel goed mogelijk om geld te verdienen met je website.

Een webwinkel starten

Dit is natuurlijk een hele goede optie om geld te verdienen met je website. Er zijn meerdere webshop extensies beschikbaar voor Joomla, dus een eigen webwinkel heb je vrij snel opgezet. Echter, als je geen producten hebt, heeft een webwinkel natuurlijk weinig zin.

Advertenties op je website

Het plaatsen van advertentieblokken op je website is ook een manier om wat te verdienen met je website. Je kunt bijvoorbeeld een account aanmaken op Google adsense en google advertenties plaatsen op je website.

Ook kun je ruimte voor reclameblokken op je website verkopen aan adverteerders. Deze kun je dan plaatsen via het advertenties component wat standaard in Joomla zit.

Affiliate worden

Ook zou je producten van anderen kunnen promoten via advertenties. Je wordt dan een affiliate voor deze producten. Wanneer er dan een product verkocht wordt via jouw affiliate advertentie, dan ontvang je daarvoor een vergoeding van de aanbieder van dat product.

Hoe je advertenties op je Joomla site zet met Google Adsense of via het advertenties component, en hoe je affiliate kunt worden voor andere producten, laat ik je zien in de onderstaande video:

Mocht je nu inderdaad producten willen promote als affiliate, dan kun je dit doen via de website van PayPro.

Als je mijn producten wilt promoten, dan kun je hier banners downloaden voor mijn vier online workshops. Deze banners kun je op je eigen website gebruiken.

You have no rights to post comments