Advertenties in Joomla artikelen

Het kan interessant zijn om advertenties op je website te plaatsen. Wanneer je bijvoorbeeld een Google adsense account hebt en dus Google advertenties op je site kunt plaatsen, dan krijg je iedere keer wanneer iemand op zo'n advertentie klikt, een bedrag uitgekeerd van Google. Of je hebt zelf een product waarop je de aandacht van je bezoekers wilt vestigen. Ook dan kun je hiervoor advertenties op je site zetten.

Advertenties zet je normaal gesproken in een module positie. Je kunt echter ook advertenties in artikelen plaatsen. Je kunt het zelfs zo maken dat onder elk artikel dat je aanmaakt op je Joomla site een advertentie wordt geplaatst. Zeker wanneer je Google advertenties plaatst, kan dit handig zijn. Google zal de advertenties aanpassen aan de inhoud van je artikel. Dus veel mensen die je artikel interessant vinden, zullen ook de advertenties interessant vinden en erop klikken. Dit levert jou dan weer wat op.

Hoe je advertenties in artikelen plaatst, ontdek je in de onderstaande video.

PS: Als je deze video nuttig vindt, dan zou ik het leuk vinden als je op het facebook knopje hieronder klikt. Een reactie wordt uiteraard ook altijd gewaardeerd.

You have no rights to post comments