Testimonials op je Joomla website

Wanneer je een website hebt, of je biedt via je website producten en diensten aan, dan kan het zijn dat mensen je vertellen wat ze ervaren.

Ervaringen van andere mensen over jou, je website of over je producten of diensten kunnen heel waardevol zijn. Wanneer mensen zo'n ervaring openbaar maken, noem je dat een testimonial.

Met een testimonial vertellen mensen dus hoe blij ze zijn met jou of met wat je aanbiedt, hoe het hun probleem heeft opgelost etc.

Meer vertrouwen

De testimonials die je ontvangt, wil je natuurlijk graag op je website zetten. Ze zorgen namelijk voor een stuk extra vertrouwen.

Wanneer mensen twijfelen je product of dienst af te nemen, en ze zien vervolgens de mooie testimonials van anderen, dan kan dit net de laatste twijfel wegnemen.

Zo zou je dus extra resultaat kunnen halen via deze testimonials.

TLP Testimonial

Met deze extensie kun je heel eenvoudig en op een mooie manier testimonials op je Joomla website tonen.

Je kunt mensen vragen hun testimonial per mail maar je te versturen, en dan kun je zelf deze testimonials op je website plaatsen. Uiteraard biedt de extensie ook de mogelijkheid om mensen via de voorkant van je website zelf hun eigen testimonial te laten plaatsen.

De extensie bestaat uit een component en een module. Met de module kun je heel mooi een carousel tonen, waarin alle testimonials de revue passeren. Je zou deze module ook kunnen gebruiken voor andere zaken, bijvoorbeeld voor het laten roteren van mooie quotes.

Hoe het allemaal werkt, ontdek je in de volgende video:

De TLP Testimonial extensie download je hier.

De extensie vertalen

Je zag in de video dat je mensen de mogelijkheid kunt geven via de frontend van je Joomla website een testimonial te plaatsen. Echter, het formulier om dat te doen, is in het Engels.

Om dit formulier of andere onderdelen van deze extensie te vertalen, dien je het bestand language/en-GB/enGB.com_tlptestimonial.ini te verplaatsen naar de map language/nl-NL. Ook hernoem je het bestand dan naar nl-NL.com_tlptestimonial.ini.

Je kunt dit bestand bewerken, je kunt de Engelse taalstrings vervangen voor je eigen (bijvoorbeeld Nederlandse) taalstrings.

En op die manier kun je dus de hele extensie (of delen er van) vertalen.

You have no rights to post comments