Joomla gebruikers hun eigen account laten verwijderen

Je kunt de bezoekers van je Joomla website de mogelijkheid bieden zich te registeren en een gebruikersaccount aan te maken. Echter, het is standaard niet mogelijk in Joomla dat mensen hun eigen account weer kunnen verwijderen.

De Delete My Account Plugin

Gelukkig is er een plugin beschikbaar, waarmee mensen wel hun eigen account kunnen verwijderen. Dit is de "Delete My Account" plugin.

De plugin is beschikbaar voor zowel Joomla 2.5 als Joomla 3.2.

Pas op met je Super User account!

Iets heel belangrijks om te vermelden bij deze plugin, gebruik hem niet als je bent ingelogd als super user op de voorkant van je Joomla website. Wanneer je je super user account verwijdert of blokkeert, heb je een probleem.

In de onderstaande video zie je de "Delete My Account" plugin aan het werk:

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen